Wie zijn Quatrebras Gezinsgericht Wonen?


Quatrebras Gezinsgericht Wonen B.V. is gevestigd in Noardburgum, in het hart van Friesland. Het bedrijf is geboren met het idee om in een gezonde en proactieve omgeving hoogwaardige hulp te bieden aan die kinderen die om de bepaalde redenen niet kunnen genieten van een gezinssetting. 

Nog altijd kleinschalig, maar inmiddels verdeeld over 5 locaties. HKZ (kleine organisaties) & ISO 9001 gecertificeerd en aangesloten bij de RudolphStichting.

Quatrebras Gezinshuizen

Waarom zijn we anders?

Samenwerken

Quatrebras Gezinsgericht Wonen zorgt niet alleen voor het welzijn en geluk van de kinderen, maar ook voor de geestelijke gezondheid, het geluk en de tevredenheid van de gezinshuisouder. Wij geloven dat de kwaliteit van de service wordt gemaximaliseerd wanneer rekening wordt gehouden met het welzijn van iedereen. Er kan geen goede hulp worden geboden als de gezinshuisouder of professional zich niet op zijn of haar plek voelt.


Uit onze ervaring blijkt dat deze lange termijn mentaliteit beter werkt voor zowel de jeugdige als de gezinshuisouders en alle andere betrokkenen. 

Onze drive komt voort uit de overtuiging dat onze bijdrage een verschil zal maken in de samenleving van morgen.